Eindigde in een ongeval

Het was een mooie dag om met mijn vriendinnen op stap te gaan. We kozen ervoor om een weekendje naar Groningen te gaan. Hier gingen we lekker shoppen en uit eten. Ik heb veel geld uitgegeven aan kleding. Meer dan ik eigenlijk had moeten doen. Maar een keertje mag je jezelf wel verwennen toch dacht ik. Na een lange dag lopen, shoppen en musea gingen we heerlijk dineren. Ik had dan ook een heerlijke steak. We hadden veel wijn gedronken en veel gekletst.

Lekker stedentripje

Na het dineren gingen we naar ons hotel om een lekkere nachtrust tegemoet te gaan. De volgende dag stonden we op tijd op om zo nog van onze laatste dag Groningen te genieten voordat we de auto pakte en weer naar huis gingen. We kozen ervoor om nog even een stedentripje te doen. We waren namelijk al naar veel musea gegaan. Tijdens het stedentripje gingen we bij een knus tentje ontbijten en bij een gezellig café lunchen.

Wat zal er aan de hand zijn?

Na de lunch gingen we verder door de stad lopen. Ineens horen we gegil iets verder op. Wij dachten zulke dingen gebeuren gewoon in de steden. Wij liepen gewoon door het had toch niks met ons te maken. Ineens komt er om de hoek iemand aan rennen. Zo tegen me aan. Ik val met mijn gezicht op de grond. Ik had eerst niet door wat er gebeurde het ging allemaal zo snel. Ik ging rechtop zitten en allemaal mensen stonden om me heen. Ik hoorde dan ook dat mensen zeiden dat die persoon een winkeldief was. Hij rende weg voor de politie. En dacht niet aan de mensen om zich heen.

Een slachtoffer erbij

Mijn hoofd deed pijn en mijn neus bloedde. Ik ging met mijn vriendinnen naar de eerste hulp om te kijken wat er aan de hand was. Na een lange tijd wachten bleek ik een gebroken neus te hebben. Daar gaat het leuke laatste dagje Groningen. Ik wist niet wat ik moest doen of hoe ik dit moest betalen. Zeker na al het shoppen wat ik had gedaan. Zo kwam ik bij letselschade advocaat Groningen. Bij deze advocaat maakte ik geen kosten vanwege de rechtsbijstand op de aansprakelijke partij. Zo stond er op de site wat voor vergoedingen er allemaal zijn. Zo kon je smartengeld krijgen, vergoeding voor de medische kosten, kosten voor vervangende hulp en nog veel meer vergoedingen. Dit allemaal omdat het niet mijn eigen schuld was en een andere partij erbij was betrokken. Gelukkig dat Brugman advocaten mij kon helpen anders was ik verder van huis.