De leukste cadeaus voor mannen

Een cadeau voor een vrouw uitkiezen lijkt vaak simpeler dan voor een man. Vrouwen hebben nooit genoeg van iets en lijken altijd blij te zijn met een cadeau. Mannen hebben liever praktische cadeaus. In deze blog geeft ik een aantal cadeau tips waar mannen hoogstwaarschijnlijk wel blij van zullen worden.

Een lekkere parfum

Vrouwen houden natuurlijk van kleding, schoenen en luchtjes. Maar ook voor mannen spelen deze items steeds meer een belangrijke rol. Zodoende is het ook leuk om een lekker luchtje cadeau te geven aan een man, zoals Hugo Boss – The Scent. Parfum is natuurlijk erg persoonlijk, zodoende is het wel belangrijk dat je weet welke voorkeuren een persoon heeft. Als je niet zeker bent van de voorkeuren van de persoon kan je ook voor een iets minder persoonlijk cadeau gaan zoals een after-shave of een scrubcrème. Als je deze keuzes nog te riskant vindt, kan je er ook voor kiezen om de jarige een cadeaukaart te geven van een bekende drogisterij zodat hij zelf een parfum of after-shave kan uitkiezen. Vrouwen zien dit misschien als niet origineel, maar mannen begrijpen het praktische aspect ervan.

Een bier brouw pakket

Bijna iedere man houdt wel van een biertje. Wat is er dan leuker om zelf je eigen bier thuis te kunnen brouwen? Ja dat is mogelijk! Ik had persoonlijk verwacht dat je er enorm veel ingrediënten nodig zou hebben of dat het een flink ingewikkeld proces zou zijn. Dit valt echter mee. Voor een redelijke prijs kan je zelf thuis een aantal liter bier maken. Wel moet je even geduld hebben, maar misschien kan je in de tussentijd met je vrienden al wat gekochte biertjes drinken dan;) Ook is het leuk om een rondleiding te geven in een bierbrouwerij. Dan zie je hoe het door de echte professionals gedaan wordt. Meestal kun je zo’n rondleiding combineren met een bierproeverij, dat is toch een leuke afsluiting van de activiteit.

Een mooi horloge

Een horloge kan een outfit echt afmaken. Zodoende is het voor elke man handig om een gemakkelijk combineerbaar horloge te hebben. Als gever is dit misschien een moeilijke keuze doordat een horloge erg persoonlijk qua smaak is. Vergeet echter niet dat je de jarige (of vrienden en familie ervan) gewoon om raad of om een aantal tips kan vragen. Desnoods ga je samen winkelen en kan de jarige het horloge of een ander cadeau zelf laten uitkiezen zodat je weet dat jouw cadeau sowieso bevalt.