eastpak rugzak

De Eastpak rugzak zie je steeds vaker in de stad

De Eastpak rugzak

Eastpak is een Amerikaans merk dat al sinds 1952 onder andere hippe, comfortabele en praktische tassen fabriceert in allerlei soorten, kleuren en maten. Met name de Eastpak rugzak blijft heel populair: je ziet hem regelmatig in de stad, op school of op werk, op vakantie en eigenlijk in elke gelegenheid waar men de behoefte heeft om zijn spullen op te bergen op een stijlvolle manier. Als de rugzakken je niet opgevallen zijn, is het waarschijnlijk omdat het tijdloze merk vanzelfsprekend is geworden in onze dagelijkse levens. De Eastpak rugzakken zijn mooi om te zien dankzij hun nette afwerking en het assortiment aan patronen en stijlen is zo groot dat iedereen ervan kan genieten: van een simpele zwarte Eastpak rugzak naar een felroze Eastpak rugzak met een sterrenpatroon, naar een rugzak met legerprint en alles ertussen in. Voor iedereen wat wils dus. Op deze manier is je rugzak niet alleen meer een praktisch voorwerp waar je al je spullen in kwijt kan, maar ook een fashion statement.

Een rugzak voor iedereen

Eastpak rugzakken kunnen gedragen worden door iedereen, onhafhankelijk van leeftijd of dagelijkse bezigheid. Zo kan je een Eastpak rugzak meenemen naar werk met een laptop erin, maar kan er net zo goed een badlaken en zonnebrand in. Voor de kleintjes bestaat er zelfs een rugzak in een kleiner formaat, ideaal voor een broodtrommel of het lievelingsstripboek van je kind. Daarnaast bestaan er verschillende modellen met bijvoorbeeld meer vakken, meer ritsen of juist een heel simpel design met één vak, waardoor iedereen precies kan kopen wat hij of zij nodig heeft en mooi vindt.

Betaalbare kwaliteit

En ander voordeel van een Eastpak rugzak is de betaalbare prijs. De prijzen van een Eastpak rugzak variëren van 30 euro voor een kleine rugzak tot 130 euro voor de nieuwste, stevigste modellen dus zelfs wat de prijs betreft is er keus voor iedereen. Het ‘standaard’ en dus ook het meest verkochte model kost ongeveer 60 euro. Voor de liefhebbers van mode zijn er ook genoeg leren rugzakken en limited edition rugzakken, waarbij de prijs natuurlijk oploopt… maar dan heb je ook wat. Als je nog twijfelt over het kopen van een Eastpak rugzak moet je onthouden dat de slogan van Eastpak ‘Built to Resist’ is, oftewel ‘Gemaakt om te weerstaan’, dus zie deze aankoop als een investering: als je eenmaal een Eastpak rugzak koopt, heb je er jaren plezier van. De rugzakken zijn mooi, praktisch en gaan jarenlang mee. Wat wil je nog meer van een rugzak?